Blokhutten

Blokhutten

Een blokhut, Tuinhuisje of schuurtje hoe je het ook noemt hij is de laatste tijd steeds vaker niet meer weg te denken in de moderne tuin van tegenwoordig. Het bied je oplossing voor meerdere problemen waar je in je tuin tegen aan loopt. Er zijn meerdere doeleinde waar mensen een blokhut voor kopen. Namelijk het opbergen van spullen. Of het nou de tuinset, tuingereedschap of die een droog plekje binnen moet hebben of je fiets die je niet buiten in het vochtige weer wil neerzetten. Vaak wordt er bij een blokhut ook nog een afdak bijgevoegd. Dus wanneer je buiten wil zitten maakt het niet uit of het nou regent of de zon te vel is. Je zit onder het afdak namelijk droog en ook nog eens in de schaduw.

  1. Plat dak

Een blokhut met een plat dak is de goedkoopste optie wanneer je een dak zoekt voor een blokhut, maar gaat daarnaast wel het minst lang mee van de 4 opties.

  1. Piramidedak

Een blokhut met de zelfde breedte als lengte. Deze hebben vaak een piramidedak. In tegenstellen tot het platte dak blijft op dit dak geen water liggen dus gaat het relatief langer mee. Vaak wordt een piramidedak gebruikt bij blokhutten zonder afdakje.

  1. het zadeldak

Een blokhut met een zadeldak. Een zadeldak is het meest populaire dak onder de blokhutten. In tegenstellen tot het platte daken blijft op dit dak geen water liggen dus gaat het relatief langer mee. Een voorbeeld van een zadeldak is te zien op de foto’s die in deze blog staan.

  1. asymmetrisch dak

een asymmetrisch dak zit er in het eerste opzicht uit als een zadeldak maar er is een groot verschil tussen deze daken. Namelijk dat de beide kanten van een asymmetrisch dak zoals de naam als zegt niet gelijkt zijn.

Uw eigen veranda met eigen hokje waar je alle wat je kunt bedenken opslaat. Wie wil dat nou niet? Kom 15, 16 en 17 februari ideeën opdoen op de tuinbeurs 2019 in Doetinchem. Bestel uw kaarten nu gelijk op onze site achterhoekbeurzen.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.