Plantenbakken

Plantenbakken

Het is dit jaar in om bloemen in een plantenbak te planten, maar waarom? Niet alleen een prachtig uitzicht op de mooie bloeiende bloemen in je tuin, maar ook nog een mooi uitzicht op de prachtige bloembakken / bloempotten. Dit jaar zijn er weer 3 nieuw trends op het gebied van deze bloembakken. In deze blog komen 3 soorten die dit jaar veel gaat terug vinden in de tuinen.

Dit zijn de 3 soorten die er dit jaar (weer) helemaal in komen:

  1. Natuurlijk design

Een wilde tuin is helemaal weer in. Zoveel mogelijk en zo dichtmogelijk bij elkaar dat is het helemaal dit jaar. Naast dat dit veel kleuren geeft aan je tuin is het ook nog eens makkelijk voor de mensen zonder groene vingers. Dit komt doordat je niet de grond onder de planten ziet. Doordat je de planten dicht op elkaar plaatst lijkt het of de platen er zelf zijn gegroeid.

 

  1. Waterbakken

Een plantenbak met hierin een grote laag water. Op dit water worden allemaal waterplanten geplaatst en dit geeft een hele aparte, maar zeker hele mooi uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens origineel omdat dit nog niet vaak wordt gedaan.

 

  1. Materialen opnieuw gebruiken

Het gebruiken van hergebruikte matrealen is begonnen met binnen in huis. Heir werden van verschillende dingen een bloempot gemaakt. Dit jaar gaat het zicht steeds meer naar buiten verplaatsen. Deze trend is namelijk een opkomende trend die elk jaar meer op komt. Ook bakken met een roestachtige kleur komen dit jaar weer helemaal in. Deze bakken kun je ook op de foto’s zien die in deze blog zitten.

Kom gerust een kijkje nemen op de tuinbeurs in Doetinchem. De keuze van bloembakken en bloempotten is echt enorm. Op 15, 16 en 17 februari hebben meerdere bedrijven uit de Achterhoek met verschillende ideeën.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.