Plantenbakken! Wel of niet? Sieraad voor de tuin wellicht?

Het is dit jaar in om bloemen in een plantenbak te planten, maar waarom? Niet alleen een prachtig uitzicht op de mooie bloeiende bloemen in je tuin, maar ook nog een mooi uitzicht op de prachtige bloembakken / bloempotten. Dit jaar zijn er weer 3 nieuw trends op het gebied van deze bloembakken. In deze blog komen 3 soorten die dit jaar veel gaat terug vinden in de tuinen.

1. Natuurlijk design

Een wilde tuin is helemaal weer in. Zoveel mogelijk en zo dicht mogelijk bij elkaar dat is het helemaal dit jaar. Naast dat dit veel kleuren geeft aan je tuin is het ook nog eens makkelijk voor de mensen zonder groene vingers. Dit komt doordat je niet de grond onder de planten ziet. Doordat je de planten dicht op elkaar plaatst lijkt het of de platen er zelf zijn gegroeid.

2. Waterbakken

Een transparante plantenbak met hierin een grote laag water. Op dit water worden allemaal waterplanten geplaatst en dit geeft niet alleen een hele aparte, maar zeker hele mooi uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens origineel omdat dit nog niet vaak wordt gedaan.

3. Materialen opnieuw gebruiken

Het gebruiken van hergebruikte materialen is begonnen met binnen in huis. Hier werden van verschillende dingen een bloempot gemaakt. Dit jaar gaat het zicht steeds meer naar buiten verplaatsen. Dit is helemaal in opkomst. Ook bakken met een roest-achtige kleur komen dit jaar weer helemaal in. Deze bakken kun je ook op de foto’s zien die in deze blog zitten.

Foto’s

Overig nieuws

Social Media

Nieuws

Social Media